Jaký byl lyžák?

Jednoduše SUPER.
Začala jsem se bavit s lidma z áčka, za což jsem mega moc ráda.

No ale teď už tedy k tomu, jak to všechno bylo.....

15.2.2020

V sobotu 15.2. v 6:30 jsem se probudila a už vůbec nemohla spát (no, jak bych taky mohla, když to malý chlupatý zvíře prudilo, že si chce hrát). Koukala jsem se asi do 7:45 na televizi a pak jsem skoro nic nestíhala. Sraz jsme měli v 8:30 a v kolik jsem odjížděla z domova? Samozřejmě že na poslední chvíli, v 8:29. Zhruba v jedenáct jsme dojeli do Harrachova, odtamtud jsme šli 45 minut nahoru do chaty. Dole hlídali dva kluci a dvě učitelky zavazadla, které měl odvézt skútr, který ale při druhé jízdě zapadl, takže toho moc nepřivezl, kluci dole čekali čtyři hodiny, tak jsme je s holkama vystřídali (alespoň jsme se vyhly výletu). Čekaly jsme tam asi hodinu, když na mě najednou přišla taková zima, že jsem ještě s jednou kamarádkou šla na chatu.Večer jsme koukali na film Synové hor.





16.2.2020

V neděli ráno jsme vstávali v 6:45 a v 8 šli na snídani. Kolem deváté jsme měli sraz před chatou, kde jsme se rozdělili na lyžaře a snowboardisty, lyžaři se rozdělili ještě na tři skupiny, my snowboarďáci ale ne. Z obou tříd nás bylo šestnáct na snwb. Tento den jsme ještě nebyli na sjezdovce, protože většina lidí stálo na snwb poprvé. Učili se brzdit na přední a zadní hraně, my co už jezdíme tak jsme dělali kraviny. Jednomu spolužákovi ujel snwb, takže ho místo večerního programu byl hledat. Odpoledne jsme byli na běžkách, hráli jsme jen nějaké hry a soutěže, takže pecka :D.  Večer jsme měli přednášku o mazání sjezdovek a běžek.




17.2.2020

V pondělí jsme si holkama o deset minut přispaly, snídaně byla zase v osm. Stejně jako v neděli jsme byli dopoledne na snwb, tentokrát už jsme ale byli na sjezdovce v Harrachově. My co už na snwb umíme, tak jsme udělali dvě jízdy a ostatní jednu (HODNĚ, CO?). Odpoledne jsme zase byli na běžkách, byli jsme rozdělení na tři skupiny, já byla v první. Večer jsme koukali na film Pád do ticha.






18.2.2020

V úterý jsme byli na celodenním výletu na běžkách. Hrozně sněžilo a my měli blbě namazáno, takže jsme měli běžky úplně olepený sněhem, takže jsme je asi 4 kilometry nesli. Výlet byl super, jeli jsme na Voseckou boudu, kde byla hrozná vichřice, takže jsme se zpátky vraceli skoro stejnou cestou. Večer jsme měli přednášku od záchranáře horské služby.









19.2.2020

Ve středu jsme byli celý den na prkně, jezdili jsme v Harrachově na sjezdovce u můstků. Celou dobu sněžilo, a tak to lyžaři a část snowboarďáků v poledne vzdali, my odolní jsme ale ještě dvě hodiny zůstali. Odpoledne šli všichni (krom nás odolných) ježdíkovat. Večer jsme hráli divadlo s ponaučením a řeknu vám, že to naše byla hrůza.



20.2.2020

Ve čtvrtek jsme dopoledne byli na prkně, odpoledne jsme měli závod na běžkách. Ema z áčka ale byla tak rychlá, že na odbočce ještě nebyl instruktor, aby jí ukázal cestu, takže dojela až dolů do Rokytnice. Místo 4 kilometrů tak najela asi 10. Večer jsme měli pád důvěry, kdy nás z 1,5 metrů chytali áčáci a my potom je.






21.2.2020

V pátek jsme si už jen zabalili a vydali se směr Harrachov. V Liberci jsme byli kolem poledne.



Doufám, že se vám článek líbil, tohle je poslední článek na mém blogu, nebojte, nekončím úplně, jen zakládám blog nový.

V.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Toulky po Praze

Šikana.....